Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Περισσότερα στοιχεία για το ευρωπαϊκό VW CC


Η VW αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα στοιχεία για το νέο CC (πρώην Passat CC) σε μια εκδήλωση, που έγινε στη Νίκαια της Γαλλίας, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του στην Ευρώπη.
Η VW παρουσίασε για πρώτη φορά το ανανεωμένο Passat CC (Coupe-Comfort), που θα ονομάζεται πλέον CC, το Νοέμβριο στην έκθεση του Los Angeles. Η γερμανική φίρμα όμως, λίγο πριν ξεκινήσει το νέο σπορ σεντάν να πωλείται διοργάνωσε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Νίκαια της Γαλλίας. Έκεί, ο ειδικός Τύπος απόλαυσε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του νέου CC, το οποίο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα με τα LED ενσωματωμένα στο εσωτερικό, πίσω φωτιστικά σώματα LED, νέους προφυλακτήρες, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και μια νέα σχεδίαση του χώρου αποσκευών.


Στο εσωτερικό του CC συναντάμε μια σχεδόν νέα εικόνα, ενώ η VW αναφέρει πως θα διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, που εκτός των άλλων θα είναι το σύστημα ανίχνευσης κόπωσης, τα ενεργά προσκέφαλα, το νέο ηχοσύστημα, καθώς και τα φώτα bi-xenon. Όσο για τον προαιρετικό εξοπλισμό, μπορεί ο πελάτης να επιλέξει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα ανίχνευσης νεκρού σημείου, καθίσματα με δυνατότητα μασάζ και άλλα.

Οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων για την Ευρώπη θα παραμείνουν ως έχουν. Έτσι, το CC εφοδιάζεται με την γκάμα TSI (160, 210 και 300 ίππων) και TDI(140 και 170 ίππων) κινητήρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 2λιτρος TDI κινητήρας απόδοσης 140 ίππων με το χειροκίνητο 6αρι κιβώτιο έχει κατανάλωση μόλις 4,7 λτ./100 χλμ. Τέλος, όλοι οι κινητήρες των TDI θα διαθέτουν στάνταρ το σύστημα Stop/Start που μειώνει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *