Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Facelift για το Hyundai i20 στη Γενεύη


Η Hyundai δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του ανανεωμένου i20, το οποίο θα βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης τις επόμενες ημέρες.
Το ανανεωμένο i20 διαθέτει τη σχεδιαστική φιλοσοφία (fluidic sculpture) της φίρμας, ενώ αποκάλυψε ότι εφοδιάζεται και με νέους οικονομικούς κινητήρες. Αναμφίβολα, τη νέα στιλιστική πινελιά την περίμεναν αρκετή, αφού είναι φυσικό να ακολουθήσει και τα υπόλοιπα νέα-ανανεωμένα μοντέλα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι εμφανισιακές αλλαγές είναι ο νέος εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, η μάσκα, η γρίλια, το καπό, καθώς και τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.



Η πιο σημαντική αναβάθμιση όμως έγινε στο μηχανικό τμήμα του μικρού μοντέλου. Κάτω από το καπό, το Hyundai i20 FL φιλοξενεί έναν 3κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1,1 λτ, ο οποίος αποδίδει 75 ίππους. Η Hyundai με την τεχνολογία Blue Drive κατάφερε να πετύχει την χαμηλότερη εκπομπή ρύπων CO2 από όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα που πωλούνται μέχρι σήμερα και είναι 84 γραμ./χλμ. Γιαυτούς όμως που θέλουν λίγη περισσότερη ιπποδύναμη το i20 FL μπορεί να εφοδιαστεί και με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,4 λτ. που αποδίδει 90 ίππους και εκπέμπει 84 γραμ./χλμ CO2.

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *