Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τιμάει τους θαυμαστές της παρουσιάζοντας την 911 Club Coupe



Θα παραχθούν μόλις 13 αντίτυπα του μοντέλου

Η Porsche ξέρα να τιμάει τους θαυμαστές της και το αποδεικνύει έμπρακτα. Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση των δύο πρώτων Porsche Clubs που δημιούργησαν φαν της εταιρείας, δημιούργησε την 911 Club Coupe.

Το πρώτο Club δημιουργήθηκε από 7 άνδρες στη Βεστφαλία της Γερμανίας το 1952, ενώ το δεύτερο ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα. Από αυτούς τους λίγους τότε θαυμαστές και τις δύο μόλις οργανώσεις, ο αριθμός τους έχει σήμερα αυξηθεί στις 640 που βρίσκονται διεσπαρμένες σε 75 χώρες. Ο αριθμός των μελών τους αγγίζει τους 181.000.

Για την κατασκευή της 911 Club Coupe, οι άνθρωποι της Porsche χρησιμοποίησαν σαν βάση την Carrera S καθώς και το μηχανικό της σύνολο προσθέτοντας άλλους 30 ίππους και φτάνοντας έτσι τους 430! Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο χρόνος για τα πρώτα 100 χλμ/ώρα να πέφτει στα μόλις 4 δευτ.



Το μοντέλο είναι βαμμένο σε σκουροπράσινο χρώμα που η εταιρεία ονομάζει Brewster Green.

Συνολικά η Porsche θα κατασκευάσει μόλις 13 αντίτυπα του οχήματος, κρατώντας μάλιστα ένα για την ίδια! Οι υπόλοιπες 12 θα δοθούν σε όσους φανούν τυχεροί καθώς θα πρέπει να βάλουν το όνομα τους στο site της εταιρείες και στη συνέχεια να κληρωθούν. Εκτός βέβαια από αυτό θα πρέπει να καταβάλουν και το αντίτιμο που αγγίζει τα 142.831 ευρώ χωρίς τους φόρους.

Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *