Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το νέο Peugeot 301


Ένα νέο 4θυρο μικρομεσαίο μοντέλο παρουσίασε πρόσφατα η Peugeot. Πρόκειται για την δημιουργία της κλασσικής συνταγής ενός πρακτικού sedan, το οποίο διαθέτει παγκόσμιο χαρακτήρα, εγκαινιάζοντας και τον αριθμό «1» ως κατάληξη στην ονομασία ενός μοντέλου της Peugeot.
 Αρχικά το 301 θα διατίθεται στη γειτονική Τουρκία και στη συνέχεια θα έρθει και στις αγορές της  Ελλάδας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και σε κάμποσες χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Το 301 δείχνει κομψό και σύγχρονο, δανειζόμενο σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο 208 και το 508, παρουσιάζοντας μια ισορροπημένη σιλουέτα μήκους 4,44 μέτρων. Το μεταξόνιο του 301 είναι 2,65 μέτρα και εντυπωσιακός είναι ο χώρος αποσκευών 506 λίτρων. Από πλευράς κινητήρων, αρχικά στη βάση θα στέκεται ο νέος 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων με απόδοση 71 ίππων. Ακολουθεί ο κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων με 115 ίππους, ο οποίος πλαισιώνεται από τον diesel κινητήρα 1,6 λίτρων HDi με απόδοση 92 ίππων.
Το 301 θα παράγεται στο εργοστάσιο της Peugeot που βρίσκεται στο Vigo της Ισπανίας και επίσημα θα παρουσιασθεί στο Παρίσι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πηγή : gocar.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *