Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νέο Mitsubishi Mirage


Η Mitsubishi παρουσίασε στο Παρίσι, βασισμένο στη νέα πλατφόρμα «Global Small», το νέο μικρό μοντέλο Mirage, το οποίο θα εφοδιάζεται με έναν οικονομικό 3-κύλινδρο κινητήρα.

Η Mitsubishi παρουσίασε το νέο Mirage στο Σαλόνι του Παρισιού. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο που κατατάσσεται στην κατηγορία των μικρών οχημάτων αλλά, σύμφωνα με την εταιρεία, η μετακίνηση των πέντε ανθρώπων μπορεί να γίνει με ιδιαίτερη ευκολία. Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι 3.710 χλστ., 1.665 χλστ. και 1.490 χλστ. για μήκος, πλάτος και ύψος αντίστοιχα. Το βάρος του φτάνει τα 845 κιλά, ενώ ο χώρος αποθήκευσης, χωρίς την ανάκληση των πίσω καθισμάτων, αγγίζει τα 245 λίτρα.

Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο που εφοδιάζεται το Mitsubishi Mirage της ευρωπαϊκής αγοράς, είναι ένα 3κύλινδρο, 1.000 κ.εκ. με απόδοση 70 ίππων και 88 Nm ροπής. Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 13,6 δλ. ενώ η κατανάλωσή του περιορίζεται στα 4 λτ./100 χλμ. και οι ρύποι CO2 είναι 92 γρ./χλμ. Επίσης, θα διατίθεται και ο κινητήρας 1,2 λτ., ο οποίος έχει 79 ίππους, με διαφορά στην κατανάλωση αυξημένη κατά 0,1 λτ./100 χλμ σε σχέση με το μικρότερο μηχανικό σύνολο. Τέλος, οι κινητήρες συνδυάζονται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Προαιρετικά, ωστόσο, η Mitsubishi προσφέρει και τη δυνατότητα του αυτόματου κιβώτιου CVT, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν τελικά θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά.


Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *