Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Honda Urban SUV concept


Η Honda παρουσίασε σήμερα στο Detroit ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτότυπο, πάνω στο οποίο θα βασιστεί ένα μικρό SUV, που θα δούμε στην παραγωγή, μέσα στην επόμενη διετία.

Το νέο πρωτότυπο όχημα της Honda έκανε σήμερα την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Β. Αμερικής 2013 (NAIAS) στο Detroit. Το πρωτότυπο δίνει μία πρώτη γεύση από τη σχεδιαστική κατεύθυνση ενός νέου μικρού SUV που πρόκειται να παρουσιαστεί στην Ιαπωνία στα τέλη του 2013 και στις ΗΠΑ το 2014. Στη συνέχεια, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Το Urban SUV Concept θα είναι ένα ακόμα μοντέλο βασισμένο στη νέα Πλατφόρμα Global Compact Series  που περιλαμβάνει τα Honda Fit (Jazz στην Ευρώπη) και το City. Το Urban SUV Concept λανσάρει αισθητικά στοιχεία ενός νέου, μικρού SUV, με καθαρό, προηγμένο στυλ, δυναμικές γραμμές και στιβαρό στήσιμο. Το μικρό SUV θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο αντλώντας ισχύ από την αποδοτική Earth Dreams Technology της ιαπωνικής. Θα χρησιμοποιεί την αρχική διάταξη της Honda με το ρεζερβουάρ τοποθετημένο στο κέντρο, όπως στο Jazz και θα υιοθετεί τα διάσημα καθίσματα Magic Seats της Honda, με ποικίλες δυνατότητες ρυθμίσεων για μέγιστη ευελιξία.

Η ιαπωνική μάρκα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και για το εσωτερικό του μοντέλου, για το οποίο διαβεβαιώνει ότι θα περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το μικρό SUV θα κατασκευάζεται στο νεότερο εργοστάσιο της Honda στη Β. Αμερική, κοντά στην πόλη Celaya, Μεξικό μαζί με το Fit (Jazz στην Ευρώπη).

Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *