Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Το Cooper ανανεώνεται


Νέα έκδοση hatchback ετοιμάζει η Mini

Νέο Cooper hatchback ετοιμάζει όπως φαίνεται η Mini, καθώς ξένα δημοσιεύματα θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει το μοντέλο σε μεγάλες αντιπροσωπίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για μια μυστική συνάντηση στο Ελσίνκι της Φιλανδίας η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Από τους παρευρισκομένους, κανείς δεν επιτρεπόταν να φωτογραφήσει το μοντέλο, και τα κινητά ελέχθησαν κατά την έξοδο.

Ωστόσο ορισμένες πληροφορίες, ήταν αναπόφευκτο να διαρρεύσουν προς τον αυτοκινητιστικό Τύπο, χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητά τους.

Σύμφωνα με αυτές, το μοντέλο παρουσιάστηκε τόσο σε 3θυρή όσο και νέα 5θυρη έκδοση, η οποία συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πιστεύεται ότι το μεταξόνιο θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο ώστε να δώσει περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες, αν και θα παραμένει μικρότερο από το Countryman που έχει μήκος 4.097 χλστ.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το νέο μοντέλο θα εξοπλίζεται με full-LED φώτα, ενώ το ταχύμετρο στο κέντρο του αμαξώματος θα αφαιρεθεί καθώς θα μεταφερθεί πάνω από τη νέα μονάδα που θα εξοπλίζεται με εντυπωσιακές ηλεκτρονικές λειτουργίες.

Όσο για την κίνηση του νέου Mini Cooper hatchback, γι αυτή θα φροντίζει ο υπετροφοδοτούμενος 1,5λίτρων κινητήρας με τεχνολογία BMW TwinPower. Θα κυκλοφορεί σε εκδόσεις diesel και βενζίνης και η απόδοσή του θα ποικίλει από 100 μέχρι 200 ίππους.


Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *