Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η νέα BMW M4 DTM Champion Edition με 431 ίππους

Από: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/H-nea-BMW-M4-DTM-Champion-Edition-me-431-ippoys_121134.asp


  • Η BMW αποκάλυψε μια special έκδοση της M4, με στιλιστικές πινελιές και την υπογραφή του Μarco Wittmann, προκειμένου η εταιρεία να τιμήσει τον οδηγό της και φετινό πρωταθλητή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DTM.

    Η BMW για να τιμήσει τον πρωταθλητή του DTM, Μarco Wittmann παρουσίασε στο Hockenheimring μια ειδική έκδοση -περιορισμένης παραγωγής- της M4 των 431 ίππων.

    Η BMW αποκάλυψε στο Hockenheimring μια special έκδοση της M4, με στιλιστικές πινελιές και την υπογραφή του Μarco Wittmann, προκειμένου η εταιρεία να τιμήσει τον οδηγό της και φετινό πρωταθλητή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος DTM.

    Να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DTM δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν δύο ακόμα αγώνες, αλλά ήδη έχει ξεκαθαρίσει η βαθμολογία με τον Μarco Wittmann και την BMW να κατακτούν τον τίτλο.

    Όσον αφορά τη νέα M4 DTM Champion Edition, όπως ονομάζεται, έρχεται σε άσπρη απόχρωση με ρίγες στα χρώματα του Πρωταθλήματος DTM στο καπό και τα πλαϊνά τμήματα καθώς και logos με την αρίθμηση του κάθε σπορ μοντέλου, αφού η εν λόγω έκδοση θα λανσαριστεί σε μόλις 23 μονάδες. Να θυμίσουμε ότι η βαυαρική φίρμα έχει επαναλάβει κάτι αντίστοιχο το 2012 όταν είχε κατασκευάσει μια special έκδοση για την M3 Coupe σε μόλις 54 μονάδες προκειμένου να «γιορτάσει» τη νίκη του Bruno Spengler στο ίδιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του DTM. Επιπλέον, η νέα M4 DTM Champion Edition φέρει οροφή από ενισχυμένο πλαστικό CFRP και πίσω διαχύτη όπως και εξωτερικούς καθρέπτες από ανθρακόνημα, ενώ διαθέτει 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος, νέο μαύρο μπροστινό σπόιλερ μπροστά και καρμποναρισμένα φινιρίσματα, σε σχέση με τη «συμβατική» M4.

    Όσον αφορά το εσωτερικό της νέας M4 DTM Champion Edition, κυριαρχούν οι επενδύσεις και το τιμόνι από alcantara, καθώς και το ανθρακονημάτινο ταμπλό που φέρει την υπογραφή του Μarco Wittmann.

    Να επισημάνουμε τέλος, ότι η συγκεκριμένη έκδοση σε μηχανικό επίπεδο δεν έχει αλλαγές σε σχέση με την κανονική M4, εφοδιαζόμενη με τον διπλά turbo, 3λιτρο, 6κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 431 ίππους και 550 Nm ροπής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *