Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Shelby GT500 Cobra 862 ίππων




Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία της Shelby παρουσίασε σε ιστορικό event τη μοναδική Mustang GT500 Cobra 862 ίππων που κατασκευάστηκε για να τιμήσει τη μνήμη του Carroll H. Shelby.
Η Shelby παρουσίασε την μοναδική Mustang GT500 Cobra στο ετήσιο event ιστορικών αυτοκινήτων Role Monterey Motorsports Reunion στην Καλιφόρνια, τιμώντας τον «πατέρα» της αμερικάνικης φίρμας Carroll Hall Shelby, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαίου 2012 σε ηλικία 89 ετών.

Το εκρηκτικό μοντέλο είναι βαμμένο σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα, ενώ κατά μήκος του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί δύο λευκές γραμμές τονίζοντας τον δυναμικό του χαρακτήρα. Επίσης, διαθέτει ένα αρκετά φαρδύ body kit, νέο –σχεδιαστικά- καπό, καθώς και τροχούς 20 ιντσών.

Η «καρδιά» του θηρίου χτυπάει με τον ήχο ενός V8 κινητήρα 5,8 λίτρων, ο οποίος έχει δανειστεί τον κομπρέσσορα του υπερτροφοδοτούμενου 4λιτρου κινητήρα της Ford Racing, αγγίζοντας τους 862 ίππους, δηλαδή 200 ίππους παραπάνω από το «απλό» μοντέλο. Το αυτοκίνητο θα κάνει τη… βόλτα του σε αρκετά event της Αμερικής και δεν αποκλείεται να πουληθεί με τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, κάτι που ο Carroll Shelby συνήθιζε να πράττει.



Πηγή : autotriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *