Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το παιδί-θαύμα που εντυπωσιάζει στη Sepang


Ο Μarc Marquez προσαρμόστηκε αμέσως και έπαιξε στα ίσια με τους Pedrosa και Lorenzo

«Νόμιζα ότι θα μού έπαιρνε περισσότερο να βολευτώ, αλλά από τους πρώτους κιόλας γύρους ένιωσα πολύ άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα», δήλωσε το απόγευμα της 1ης μέρας δοκιμών στη Sepang ο Marc Marquez.

Ο νεαρός πρωταθλητής της Moto2 έκανε τον 3ο ταχύτερο χρόνο στη Μαλαισία, μόλις 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον κορυφαίο Dani Pedrosa. Ήταν μια συγκλονιστική επίδειξη οδηγικής μαεστρίας από το νεαρό Ισπανό, που ανέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία τη δυνατότητά του να κυνηγήσει το βάθρο από τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πώς εξελίχτηκε η μέρα, επειδή πάντα μετά από ένα δίμηνο απραξίας είσαι κάπως νευρικός», είπε. «Νόμιζα ότι θα μού έπαιρνε περισσότερο να βολευτώ, αλλά από τους πρώτους κιόλας γύρους ένιωσα πολύ άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Νιώσαμε εξαρχής αυτοπεποίθηση, αν και βέβαια υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση».

Και ποιος τολμά να αμφιβάλλει, έχοντας δει το νέο απόκτημα της Repsol Honda να οδηγεί τη RC213V σε χρόνους εφάμιλλους των πολύ πιο έμπειρων συμπατριωτών του;

Ο ίδιος ο Marquez πάντως έσπευσε να υποβαθμίσει την απόδοσή του στη Sepang, λέγοντας ότι οι χρόνοι στο ξεκίνημα της σαιζόν δεν πρέπει να θεωρούνται σημείο αναφοράς.

«Δεν νομίζω ότι το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί σημείο αναφοράς, επειδή δοκιμάζουμε πολλά καινούργια μέρη. Επικέντρωσα την προσπάθειά μου μόνον στον προσδιορισμό ενός καλού σεταρίσματος και στο να νιώσω άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα», είπε. «Προσπάθησα να κάνω έναν καλό χρόνο, προκειμένου να έχει ουσία η προσπάθειά μας», διευκρίνισε.

Ό,τι κι αν ήταν αυτό που κυνηγούσε ο Marquez, η ουσία είναι ότι για ένα διάστημα, περίπου στα μισά της περιόδου, βρέθηκε πρώτος στον πίνακα με τους χρόνους, πριν σπρωχτεί τελικά στην 3η θέση, μπροστά από τον ανανεωμένο Valentino Rossi και την εργοστασιακή Yamaha M1 του.


Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *