Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Έκλεστοουν θέλει μια γυναίκα-οδηγό στην F1»


Την πεποίθηση ότι ο Μπέρνι Έκλεστοουν θέλει να δει μια γυναίκα στα γκριντ του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 εξέφρασε η Σούζι Γολφ.

Η 30χρονη, η οποία την περσινή χρονιά βρίσκονταν στη Williams στο ρόλο της δοκιμάστριας τόνισε πως οι συνθήκες που επικρατούν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι πολύ δύσκολες με τον ανταγωνισμό να περιορίζει τη δυνατότητα μια γυναίκα να πετύχει, κάτι το οποίο ωστόσο δεν θεωρεί αδύνατο.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν είναι ένας από αυτούς που πιέζει αυτό να συμβεί και νομίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει πραγματικότητα», ήταν τα λόγια της Σούζι Γολφ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Υπάρχουν περισσότεροι άνδρες οδηγοί, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των γυναικών, γιατί δεν υπάρχουν πολλές από εμάς που να προσπαθούμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε να διατηρηθεί σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος.
Μπορεί κανείς να δει πόσο γρήγορα αλλάζουν οι οδηγοί ανάλογα με τις συνθήκες και τις οικονομικές καταστάσεις. Για αυτό νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον οποιοδήποτε και η απουσία μιας επιτυχημένης γυναίκας στο χώρο κάνει τον κόσμο να το αμφισβητεί ή να θεωρεί κάτι τέτοιο αδύνατο. Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω ότι είναι πιθανό να συμβεί, απλώς θέλει χρόνο».


Πηγή : sport-fm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *