Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέο Golf GTI, η αποκάλυψη!


Η VW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του Golf GTI 7ης γενιάς, το οποίο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πρωτοτυπεί και λανσάρεται σε δύο εκδόσεις!

Το δημοφιλές GTI, όπως και το αντίστοιχο diesel GTD, θα κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, την προσεχή εβδομάδα και από τον Μάρτιο θα αρχίσει να πωλείται στη Γερμανία, από 28.350 ευρώ. Στην υπόλοιπη Ευρώπη και στη χώρα μας, αναμένεται να είναι διαθέσιμο, από τον προσεχή Μάιο.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του καινούργιου Golf GTI είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θα υπάρχει και βελτιωμένη εκδοχή του, απευθείας από το εργοστάσιο. Ο λόγος για την έκδοση Performance, στην οποία ο τετρακύλινδρος turbo των 2.000 κ.εκ. θα αποδίδει 230 ίππους, αντί για 220 του «απλού» GTI.

Πάντως είτε με 220 είτε με 230 άλογα το νέο κορυφαίο Golf είναι γρήγορο (0-100 σε 6,5 δευτερόλεπτα και τελική 245 για αυτό των 220 PS, 0-100 σε 6,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα για το Performance), οικονομικό και «καθαρό». Μάλιστα σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων (υπάρχει και αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG) θα κυκλοφορεί ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο, καθώς οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 139 γρ./χλμ.

Το GTI ξεχωρίζει και εξωτερικά από τα πιο απλά της γκάμας, χάρη στο κόκκινο διακριτικό στη μάσκα του, τους άλλους προφυλακτήρες, τα αεροδυναμικά του βοηθήματα, τις ζάντες των 17 ιντσών και τις κόκκινες δαγκάνες στα φρένα. Στο εσωτερικό παραμένει η παραδοσιακή καρό επένδυση στα σπορ καθίσματα, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι λεπτομέρειες στο διάκοσμο, μαζί με το αγωνιστικό τιμόνι και τον αντίστοιχο επιλογέα.


Πηγή : autotriti.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *