Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Video: Το νέο Aygo εν κινήσει

Από: http://www.newsauto.gr/video-to-neo-aygo-en-kinisi/


 


Το είδαμε στο περίπτερο της Toyota στη Γενεύη – όπου προκάλεσε διφορούμενες αντιδράσεις με τη σχεδίασή του – και είναι πλέον ώρα να το παρακολουθήσουμε και στο δρόμο. Για την ακρίβεια στην πίστα, με το σχετικό video να φιλοξενείται στο κανάλι της Toyota Ολλανδίας στο youtube.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)
Η δεύτερη γενιά του Aygo μοιράζεται και πάλι την ίδια πλατφόρμα με τα «αδερφάκια» του, από την Peugeot και τη Citroen (108 και C1 αντίστοιχα). Εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 VVT-i που αποδίδει 69 PS, ενώ είναι ικανό να κάνει τα 0-100 σε 14,2 sec και να αγγίξει σε τελική τα 160 km/h. Η μεικτή κατανάλωση στη έκδοση Eco είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή 3,9 lt/100 km και οι ρύποι 88 g/km. Ακόμα και στις απλές εκδόσεις (με χειροκίνητο κιβώτιο ή x-shift) παραμένουν κάτω από το ελληνικό όριο απαλλαγής καταβολής τελών κυκλοφορίας.
Το νέο Toyota Aygo (μήκος 3,45 m) είναι φαρδύτερο και χαμηλότερο από τον προκάτοχό του, υποσχόμενο έτσι βελτιωμένη οδική συμπεριφορά. Παρότι το μεταξόνιο δεν μεταβλήθηκε (2,34 m), έχει γίνει καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων στην καμπίνα των επιβατών, ενώ ο όγκος του πορτμπαγκάζ αυξήθηκε κατά 29 lt., φθάνοντας τα 168.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *